همه چيز دان همه چيز دان .

همه چيز دان

فرش دستباف از ظرفيت‌هاي خوب كرمانشاه براي رفع بيكاري است

فرش دستباف از ظرفيت‌هاي خوب كرمانشاه براي رفع بيكاري است
فرش دستباف از ظرفيت‌هاي خوب كرمانشاه براي رفع بيكاري است
كرمانشاه- ايرنا- سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري كرمانشاه با تأكيد بر ضرورت ايجاد اشتغال در استان، گفت: فرش دستباف به عنوان يكي از هنرهاي اصيل و قديمي مردم كرمانشاه ظرفيت بسيار مناسبي براي كاهش نرخ بيكاري و ايجاد اشتغال پايدار در استان است.

به گزارش روز پنجشنبه ايرنا، «بهزاد باباخاني» در مراسم افتتاح كارگاه متمركز فرش دستباف در بخش گهواره شهرستان دالاهو ضمن برشمردن اهميت اين كار عظيم در سخناني، افزود: ايجاد اشتغال و رفع معضل بيكاري در استان، مستلزم برنامه ريزي و نگاه ويژه‌ است و با سرعت برابر با ساير استانها نمي توان عقب ماندگي در اين حوزه را جبران كرد و اين موضوع نيازمند تلاش مضاعف است.
مقالات مرتبط: رنگبرداري فرش دستباف
وي افزود: براي موفقيت در كاهش نرخ بيكاري و ايجاد اشتغال، هم مردم و سرمايه گذاران بايد مشاركت داشته باشند كه البته درصد نرخ مشاركت اقتصادي در استان بالاست و هم مسئولان بايد تلاش مضاعفي براي برنامه ريزي، ايجاد زيرساختها و ارائه تسهيلات حمايتي و تامين منابع داشته باشند.

باباخاني بيان داشت: اهميت پرداختن به طرح‌هاي اشتغالزاي اينچنيني زماني بيشتر آشكار مي‌شود كه بدانيم صنايعي مانند پتروشيمي آب بر، هزينه بر و با اشتغالزايي حداقلي هستند اما همين كارگاه فرش با هزينه‌اي كم، اشتغال زيادي ايجاد كرده و به محيط زيست نيز آسيب نمي‌رساند.

سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي استانداري كرمانشاه در ادامه تصريح كرد: اگر بتوانيم به جايگاه تاريخي خود در هنر اصيل فرش دستباف ايراني برگرديم اشتغال و سودآوري كه در اين حوزه‌ شكل مي‌گيرد قابل قياس با صنايع بزرگ و آلاينده نيست.
مقالات ديگر: ايمپلنت دندان فوري در تهران
وي در پايان گفت: زنجبره ارزش از پشم تا فرش از اولويت‌هاي استان است و خوشحالم كه اين ايده در گهواره با مردماني اصيل و با فرهنگ در حال اجرايي شدن است‌ و تسهيل امور براي توسعه اين طرح ارزشمند مورد حمايت حداكثري مديران استان خواهد بود.

اين كارگاه با ظرفيت توليد ۴۰۰ متر مربع در سال و اشتغال مستقيم ۱۰۰ نفر با آورده متقاضي در شهر گهواره از توابع شهرستان دالاهو ايجاد شده است.

پيش بيني مي‌شود با توسعه اين كارگاه، ظرفيت توليد آن به ۲هزار متر مربع در سال و اشتغالزايي ۵۰۰ نفر برسد.

دالاهو در ۱۰۰ كيلومتري غرب كرمانشاه حدود ۴۰ هزار نفر جمعيت دارد.
مقالات ديگر: گل فروشي پونك


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۲:۱۹:۰۵ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

بهترين روش براي جمع كردن مو از روي فرش


بهترين روش براي جمع كردن مو از روي فرش
جاروكردن از مهم‌ترين بخش‌هاي نظافت منزل و تميزكردن است. با اين كار، گرد‌وغبار و آلودگي‌ها را پاك‌سازي مي‌كنيد و محيط‌تان زيباتر و تميزتر مي‌شود.

اما واقعيت اين است كه جاروكشيدن حتي از نوع برقي كافي نيست. شركت‌هايي كه در امور ارائه خدمات نظافتي فعاليت دارند به شما توصيه مي‌كنند كه هر ۶ ماه يك بار به‌طور حرفه‌اي از نيرو‌هاي خدماتي جهت پاك‌سازي كف و تميزكردن آن كمك بگيريد.

بافت‌هاي كف‌پوش‌ها بايد حسابي تميز شوند و لكه‌هاي احتمالي آن‌ها بايد به‌دقت از بين برود. اگر حيوان خانگي داشته باشيد، حتما مي‌دانيد كه نياز به كشيدن جاروبرقي، نيازي روزانه است؛ اما اين كار فقط مو‌ها را از سطح كف‌پوش‌ها برمي‌دارد.
لمينت كم تراش
براي اينكه مو‌هاي حيوان يا آدميزاد را از روي كف‌پوش‌ها حسابي پاك و تميز كنيد بايد ترفند‌هايي را بلد باشيد.

در روش نخستي كه مي‌خواهيم برايتان شرح بدهيم، به خريد نرم‌كننده لباس نياز داريد.

يك بطري اسپري خالي را با مخلوطي از آب و چند قطره نرم‌كننده لباس پر كنيد.

محتويات بطري را روي فرش اسپري كنيد تا حالت نمناك و مرطوب پيدا كند.

حالا فرش را جارو كنيد: با يك جاروي بلند دسته‌دار يا برسي كه قسمت سرش زبر و سفت است.
اجازه بدهيد كه فرش خشك شود.
نحوه شيشتوي فرش خارجي
همه جاي فرش را به‌خوبي با جاروبرقي تميز كنيد.

توصيه‌هاي مهم براي جمع كردن مو از روي فرش
اين توصيه‌ها بيشتر براي كساني مفيد است كه حيوان خانگي دارند و اسير مو‌هاي اين هم‌خانه‌هاي پشمالو شده‌اند.

اگر از وجود مو‌هاي بلند و كوتاه خودتان يا حيوان خانگي‌تان در منزل درمانده شده‌ايد، روش‌هاي زير را هم در نظر بگيريد تا با جمع كردن مو از روي فرش نفس راحتي بكشيد:

جاروبرقي‌ها داراي سري‌هاي مختلفي هستند كه به لوله آن وصل مي‌شوند و كار پاك‌سازي را انجام مي‌دهند. سر موجمع‌كن دستگاه را به آن متصل و كف را جارو كنيد.

براي اينكه كارايي جاروبرقي‌تان زياد بماند، بعد از هر بار جمع كردن مو از روي فرش حتما كيسه آن را تخليه و سري‌هاي آن را پاك كنيد.
جاروزدن روزانه مي‌تواند به كمترشدن حجم مو‌هاي روي زمين كمك كند.

براي تميزكردن اساسي و عمقي فرش‌ها، از جوش شيرين كمك بگيريد. بايد آن را روي سطح فرش بپاشيد و بعد جاروبرقي بكشيد. وجود اين ماده به راحت‌تر جمع‌شدن مو‌ها از روي فرش كمك مي‌كند.

مو‌هاي خودتان يا حيوان خانگي را مرتب و به‌درستي شانه بزنيد تا كمتر دچار ريزش شوند (ريزش مو) و مو‌هاي ريخته‌شده هم گره نداشته باشند و راحت‌تر از روي سطح زمين جمع شوند.

روش دوم؛ استفاده از وسايل مختلف براي جمع كردن مو از روي فرش
۱. تي‌هاي شيشه‌شوي

به سراغ تي‌هاي شيشه‌شوي برويد: همان تي‌هايي كه براي پاك‌كردن شيشه ماشين و پنجره‌هاي منزل و… استفاده مي‌كنيد.

كافي است لبهٔ پلاستيكي و خشك تي را روي سطح فرش بكشيد تا مو‌هاي ظريف را از سطح فرش جمع كند.

پوشيدن دستكش پلاستيكي و تلاش براي جمع كردن مو از روي فرش با آن هم مي‌تواند به جمع‌كردن مو‌ها كمك شاياني كند. البته بهتر است دستكش هر دو دست را بپوشيد و با كشيدن دست‌ها روي فرش، آن را پاك كنيد.

۲. بخارشوي

بخارشوي‌ها هم مي‌توانند در مسير پاك‌سازي فرش‌ها به كمك‌تان بيايند. ابتدا بايد فرش‌ها را با جاروبرقي تميز كنيد و بعد به‌سراغ بخارشوي‌ها برويد.

بخارشوي‌ها علاوه بر پاك‌سازي مو‌ها باعث ازبين‌رفتن گردوغبار و مواد حساسيت‌زاي موجود در بين بافت‌هاي فرش مي‌شوند. شستن فرش و تميزكردن كف‌پوش‌ها مهم است. نبايد آن را دست‌كم گرفت.

۳. برس‌هاي پلاستيكي
آموزشگاه تار غرب تهران
از برس‌هاي پلاستيكي هم استفاده كنيد. اين وسايل به‌خوبي مي‌توانند مو‌هاي گره‌خورده و تنيده‌شده به جان فرش را از لابه‌لاي بافت‌هاي آن خارج كنند.

اگر حوصلهٔ استفاده از جاروبرقي را نداريد يا اصلا به اين وسيله دسترسي نداريد، برس‌ها ناجي شما خواهند بود. برس‌هاي همه‌كاره براي پاك‌سازي كف‌پوش‌هاي مختلف ديگر هم كمك‌تان خواهند كرد.

۴. استفاده از بادكنك‌ها براي جمع كردن مو از روي فرش

بادكنك و جمع كردن مو از روي فرش؟ بله، چرا كه نه. شايد خنده‌دار باشد، اما واقعيت اين است كه بادكنك‌ها به‌خاطر ايجاد الكتريسيته ساكن مي‌توانند مو‌ها را به خودشان جذب كنند. يك بادكنك را باد كنيد و روي سطح فرش بغلتانيد و ببينيد كه مو‌ها را چطور جمع مي‌كند. شايد كاربردي نباشد، اما گاهي جواب‌گوي پاك‌سازي موهاست. امتحان كنيد، ضرر ندارد.

۵. استفاده از چسب‌هاي پهن براي جمع كردن مو از روي فرش

استفاده از چسب براي جمع كردن مو از روي فرش؟ بله بله! روش بسيار خوبي خواهد بود. كافي است تكه‌اي چسب پهن را دور انگشت‌هاي دست بپيچيد و با آن اقدام به جمع‌كردن مو‌ها كنيد.

ديگر نياز به توضيح نيست كه سطح چسبناك نوار چسب بايد به‌سمت بيرون باشد؛ يعني با آن روي فرش بكشيد تا مو‌ها جمع شوند و به آن بچسبند.

اين كار براي سطوح كوچك قابل‌اجراست. اگر قرار باشد از نوارچسب‌هاي پهن براي پاك‌سازي مو‌هاي فرشي بزرگ استفاده كنيد، بايد به‌سراغ روش‌هاي ديگري برويد.

مثلا نوارچسب را دور يك رولر رنگ‌كاري بچسبانيد. رولر‌هاي رنگ‌كاري همان غلتك‌هايي هستند كه براي رنگ‌كردن ديوار استفاده مي‌شوند. استفاده از غلتك‌هاي دسته‌بلند، كارتان را ساده مي‌كند.

همانطور كه ريختن آشغال و گرد و خاك بر روي فرش امري اجنتناب ناپذير است، ريختن مو و جمع شدن مو بر روي فرش نيز امري اجنتاب ناپذير است.

جمع شدن مو بر روي فرش در خانه‌هايي كه افراد مو بلند زندگي مي‌نمايند و يا حيوانات خانگي در منزل نگهداري مي‌كنند بيشتر است.

يكي از راه‌هايي كه مي‌توان از جمع شدن زياد مو بر روي فرش جلوگيري نمود، كوتاه كردن موهايتان است! (شايد برايتان سنگين تمام شود، ولي اگر واقعا تميز كردن مو‌ها روي فرش برايتان سخت و وقت گير است، مي‌توانيد مو‌هاي خود را كوتاه نماييد تا مو‌هاي كمتري بر روي فرش جمع گردد)

راه ديگر استفاده از رو فرشي بر روي فرش‌هاي مي‌باشد. امروزه رو فرشي‌هاي كشدار مانند ملافه‌هاي كشدار در بازار موجود مي‌باشند كه مي‌توانيد با كش موجود در آن، روفرشي را بر روي فرش ثابت نماييد و با خيال راحت از فرش استفاده نماييد و در آخر با تكاندن روفرشي، خود را از جمع كردن موي روي فرش، خلاص كنيد.

منبع: دلگرم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۲۴:۰۹ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

«تابلو فرش دستباف المپيك توكيو» رونمايي شد

«تابلو فرش دستباف المپيك توكيو» رونمايي شد/ اهداي يك تخته فرش به كميته بين المللي المپيك
«تابلو فرش دستباف المپيك توكيو» رونمايي شد/ اهداي يك تخته فرش به كميته بين المللي المپيك
آيين رونمايي از تابلو فرش دستباف المپيك و افتتاح نمايشگاه تابلوفرش‌هاي ورزشي در حاشيه المپيك ۲۰۲۰ توكيو برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا به توكيو، سفارت ايران در ژاپن امروز، سه‌شنبه و در جريان چهارمين روز رسمي بازي هاي المپيك‌۲۰۲۰ توكيو ميزبان شركت كنندگان در مراسم رونمايي از «تابلو فرش دستباف المپيك توكيو» بود.

اين مراسم با حضور مرتضي رحماني موحد سفير ايران در ژاپن، سيدرضا صالحي اميري رئيس كميته ملي المپيك، نماينده هيات اجرايي كميته بين المللي المپيك، نماينده كميته ملي المپيك ژاپن، نصرالله سجادي سرپرست كاروان ورزش ايران و محسن رضواني عضو هيات اجرايي برگزار شد.

در حضور اين افراد از «تابلو فرش دستباف المپيك توكيو» رونمايي شد. در اين تابلو فرش كه ويژه بازي هاي ۲۰۲۰ توكيو بافته شده است، طرح پنج حلقه ويژه المپيك ديده مي شود.

* افتتاح نمايشگاه تابلو فرش‌هاي ورزشي

همزمان با رونمايي از تابلو فرش دستباف المپيك توكيو، نمايشگاه تابلو فرش هاي ورزشي هم افتتاح شد تا اين تابلو فرش در آن نگهداري و نمايش داده شود.

در اين‌ نمايشگاه ۱۷ تابلو فرش ورزشي ديگر در معرض نمايش گذاشته شده است، اين تابلو فرش ها مربوط به رويدادهايي مانند جام جهاني ۲۰۱۸ روسيه، جام‌جهاني ۲۰۱۴ برزيل، جام جهاني ۲۰۰۲ كره جنوبي و ژاپن، نمونه نمونه فرش اهدائي به فدراسيون فوتبال استراليا در مسابقات قهرماني ۲۰۱۵ آسيا، تابلو فرش جام ملت هاي ۲۰۱۹ آسيا و ... است.
* اهداي فرش دستباف المپيك توكيو به IOC
قاليشويي شهرك اميد
به گفته سيدرضا صالحي اميري و طبق آنچه در مراسم‌رونمايي به آن تاكيد شد، يك تخته از اين فرش به كميته بين المللي المپيك (IOC) اهدا مي شود تا در موزه لوزان سوئيس نگهداري شود. همچنين يك تخته از فرش به كميته المپيك ژاپن و سفارت ايران در اين كشور اهدا شد. قرار است يك تخته از اين فرش هم در موزه ملي ورزش ايران نگهداري شود.

* سفير ايران در ژاپن: بافت اين فرش نشانه توجه ايراني ها به اهداف المپيك است

در مراسم رونمايي از تابلو فرش دستباف المپيك توكيو، مرتضي موحد رحماني، سفير ايران در ژاپن گفت: به همه ميهمانان كه در اين مراسم حاضر شده اند، خوشآمد مي گويم. فرش ايران جلوه زيبا و خاطره انگيزي از بخش بزرگي از فرهنگ جهان است. بافت فرش ايراني با طرحها و رنگ‌ها و جذابيت هاي گوناگون، نشان از فرهنگ غني ايرانيان دارد و براي تاثير گذاري در سطح بين المللي است.

رحماني ادامه داد: امروز فرش ايراني به عنوان سفير فرهنگي ايران زمين در اقصي نقاط دنيا مي درخشد و خوشحالم كه تجار ژاپني در اين زمينه فعال هستند.

در مراسم امروز با ابتكار و همت آقاي عادل غيبي كه سالهاي طولاني را با مردم ژاپن زندگي كرده و در زمينه فرش ايراني فعاليت هاي گسترده اي داشته است، تابلو فرشي را با موضوع المپيك رونمايي مي كنيم. به طور قطع اقدام شركت سوناي در بافت اين اثر ارزشمند در مسير المپيك توكيو و خلق اين اثر هنري نشانه توجه مردم ايران به اهداف عاليه المپيك است.

سفير ايران در ژاپن گفت: در خاتمه ضمن تشكر از حضور همه ميهمانان عاليقدر از تلاش هاي صميمانه دكتر صالحي اميري، شركت سوناي و همه همكارانم در سفارت تشكر مي كنم.

* تاكيد صالحي اميري بر تاثيرگذاري نقش فرش ايراني بر معرفي فرهنگ اصيل ايران

صالحي اميري خطاب به سفير ايران در ژاپن و ديگر افراد حاضر در اين مراسم گفت: مايه مسرت من است كه در مراسم‌ رونمايي حضور دارم. از تمام ‌دست اندركاران به ويژه سفارت ‌ايران در ژاپن و اقاي عادل غيبي تشكر مي كنم.

وي با اشاره به مشتركات فرهنگي مردم ايران و ژاپن خاطرنشان كرد: اين مشتركات از پيشينه روابط دوستانه ميان دو كشور است كه تاريخچه آن از زمان جاده ابريشم آغاز شد.

صالحي اميري تصريح كرد: فرش ايران به عنوان‌ نماد هنر ايراني در خيلي از كشورها بوده و در معرفي فرهنگ اصيل ايراني نقش مهمي داشته است. هر چند تاريخ بافت فرش به طور دقيق مشخص نيست اما نشانه هايي است مبني بر اينكه از ۲۵۰۰ سال پيش ايراني ها بافت فرش را آغاز كردند.
گل فروشي نياوران
رئيس كميته ملي المپيك با بيان اينكه اين ارزش فرهنگي و فاخر داراي ارزش هاي بي نظيري است، گفت: موجب افتخار اين‌جانب است كه به عنوان رئيس كميته ملي المپيك ايران در مراسم رونمايي حضور دارم. ما آرزومنديم كه توسعه روند حسنه و ديرينه ژاپن و ايران در همه ادوار بوده و هستيم و اميدوارم در توسعه روابط ورزشي هم‌ گام هاي اساسي برداريم.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۱۰:۴۲ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)

صنعت فرش كشور بيشتر تحت تاثير خودتحريمي قرار دارد

يك كارآفرين حوزه فرش:

صنعت فرش كشور بيشتر تحت تاثير خودتحريمي قرار دارد

ايسنا/آذربايجان شرقي يك كارآفرين در حوزه صنعت فرش با بيان اين‌كه بازار فرش در وضعيت راكد قرار دارد و فروش، بسيار كم است، گفت: كرونا و اصل تحريم‌هاي خارجي بر كشور تنها يك عامل براي اين وضعيت مي‌توانند باشند اما عنصر خودتحريمي، عامل در عامل بازار راكد فرش بوده و صنعت فرش كشور بيشتر تحت تاثير خودتحريمي قرار گرفته است.

 


مراد بي‌شك، مديرعامل يكي از شركت‌هاي تعاوني حوزه فرش در تبريز است كه با آغاز فعاليت شركت خود در سال ۹۵ در جهت توليد و بافندگي فرش‌هاي درشت بافت و ريزبافت اقدام به كارآفريني كرده و تاكنون براي حدود ۳۰۰ نفر اشتغال زايي كرده و حتي در سال ۹۸ نيز به عنوان تعاوني برتر استان معرفي شده است؛ هم‌چنين او يكي از پيشران‌هاي طرح ملي توسعه مشاغل خانگي است كه در حيطه درآمدزايي و ايجاد اشتغال خانگي فعاليت مي‌كند.

 


وي با حضور در دفتر خبرگزاري ايسنا، منطقه آذربايجان شرقي، با بيان اين‌كه بافت اولين فرش دستبافت دايره‌اي هريس-مهربان (درشت بافت) به نام وي به ثبت رسيده است، متذكر شد: با آغاز بافت اين نوع فرش، به طور مستقيم حداقل براي ۱۵ نفر شغل ايجاد شده كه اكنون اين افراد در حال فعاليت هستند.

 


وي با بيان اين‌كه توانسته براي حدود ۳۰۰ نفر به طور مستقيم و غيرمستقيم شغل ايجاد كند و اگر حمايت شود مي‌تواند اين تعداد را افزايش دهد، افزود: از صفر تا ۱۰۰ توليد و فروش فرش را به تنهايي در شركت تعاوني خود انجام مي‌دهم.

قاليشويي شرق تهران

لزوم توجه بيشتر مسئولان به حوزه فرش

 


بي‌شك با تاكيد بر اين‌كه مسئولان امر در رابطه با صنعت فرش ايران و به خصوص تبريز دچار غفلت شده‌اند، گفت: تبريز پايتخت فرش دستبافت دنيا است و حتي اين صنعت به عنوان دومين صنعت ارزآور كشور محسوب مي‌شود اما دولت و نهادهاي ذي ربط آنگونه كه به صنعت نفت اهميت مي‌دهند، به حوزه فرش توجه ندارند.

 


موانع بر سر توليد فرش

 


وي با انتقاد از پروسه‌هاي طولاني مدت بروزرساني، اخذ ماليات و ... شركت تعاوني، ادامه داد: با توجه به تاكيدات و فرمايشات رهبر معظم انقلاب مبني بر مانع زدايي‌ها از مسير توليد داخلي، مسئولان نيز بايد اين سخن را سرلوحه خود قرار دهند و مانع‌هاي بي‌جا و به درد نخور را از مقابل راه فعالان و توليدكنندگان بردارند تا كار و حرفه به سرعت پيش برود، در حالي كه براي حوزه فرش يك نهاد مشخص پاسخگوي مشكلات توليدكنندگان نيست و كارهاي اداري آنقدر به طول مي‌انجامد كه باعث دلسردي توليدكننده مي‌شود.

 


وي گفت: تبليغات مناسب و سرمايه گذاري‌ها براي معرفي فرش تبريز و زمينه براي حضور مشتريان خارجي در نمايشگاه‌هاي داخلي تبريز تاكنون چندان وجود نداشته است و ما مجبور هستيم تا با تقبل هزينه‌هاي بالا محصولات خود را در وضعيت راكد كنوني براي فروش به تهران ببريم.

 


اين كارآفرين حوزه صنعت فرش متذكر شد: در خصوص ارائه وام قالي بافان نيز از سوي دولت كم لطفي مي‌شود؛ هم‌چنين عدم بيمه كاركنان حوزه فرش كه در طول سه الي چهار سال گذشته شاهد بوديم، دست اندركاران اين حوزه را دلسرد كرده و اميدي براي ادامه فعاليت قالي بافان باقي نمي‌گذارد.

دندانپزشكي در ايام كرونا

وجود ۲۵۰ هزار قالي باف در آذربايجان شرقي

 


وي با اشاره به وجود نزديك به ۲۵۰۰ فروشگاه فرش در تبريز، گفت: حدود ۲۵۰ هزار نفر به طور مستقيم و حدود ۷۰۰ هزار نفر به طور غيرمستقيم در صنعت فرش دستبافت در آذربايجان شرقي در حال فعاليت هستند كه اين آمار، نشان‌دهنده توجه و اهميت مردم استان به صنعت فرش است اما متاسفانه در مقابل اين حجم عظيمي از توجه، از طرف مسئولان حمايتي دريافت نمي‌كنيم و با تداوم اين روند به نظر مي‌رسد عنوان مهدفرش دستباف از تبريز گرفته شود.

 


وي افزود: قالي بافي، كار بسيار سختي است كه بايد چندين ساعت بدون حركت پشت دار قالي نشست كه اين امر باعث شده قالي بافان با عوارضي چون ديسك كمر، مشكلات چشم، درد دستان، آرتروزهاي زانو و ... دست و پنجه نرم كنند و مخارج پزشكي بالايي برايشان ايجاد شود و حتي اكنون اكثريت قالي بافان مستاجر هستند.

 


بي‌شك اظهار كرد: توليدكننده فرش در كشور زياد است اما متاسفانه بازار هدف براي اين حوزه نداريم و براي آن برنامه‌اي هم تدوين نشده است. در اين حوزه هيچ تشويق و حمايتي از قالي بافان انجام نمي‌گيرد، در حالي كه مسئولان نهادهاي استاني و شهرستاني مي‌توانند با تشويق مردم به خريد فرش‌هاي دستباف الگويي براي جامعه باشند.

 


وي با بيان اين‌كه با هر دار قالي كه شروع به بافت فرش بر روي آن شود، ۲۲ نوع شغل پابرجا مي‌ماند، افزود: فرش ايران در دنيا زبانزد است اما در داخل كشور خودمان بسياري از افراد فرش‌هاي خارجي به خصوص فرش تركيه را خريداري مي‌كنند در حالي كه جنس اين فرش‌هاي خارجي از نوع پلاستيكي است و براي سلامت انسان مضر هستند.

 


خريد فرش‌هاي دستبافت؛ گزينه خوب براي سرمايه گذاري

 


وي ادامه داد: خريد فرش‌هاي دستبافت، سودده و گزينه خوب سرمايه گذاري هست و مي‌توان فرش دستباف دست دوم را حتي با قيمتي بالاتر از قيمت خريداري شده فروخت، از سوي ديگر اين فرش‌ها از جنس نخ‌هاي طبيعي بوده و بر روي حفظ سلامتي بدن نيز تاثير مي‌گذارند.

 


اين توليدكننده حوزه فرش افزود: حمايت از صنعت فرش بايد هم از طرف مردم و هم از طرف دولت انجام بگيرد. ارتباط دادن شركت‌ها با يكديگر و هم‌چنين استفاده از توليدات داخلي در نهادهاي مختلف كشور، حداقل كاري است كه دولت براي رونق اقتصاد كشور مي‌تواند انجام بدهد چرا كه انتظار از كشورهاي خارجي يك تفكر بيجا و غيرمنطقي است.

 


وي در ادامه با اشاره به طرح توسعه مشاغل خانگي نيز كه به كارفرمايي وزارت تعاون و توسط جهاددانشگاهي اجرا مي‌شود، گفت: به دليل تعداد بالايي از افراد بيكار در خانه‌ها، هرچقدر كه براي توسعه مشاغل خانگي تلاش و كارآفريني كنيم، باز هم كم است. اين طرح توسعه مشغال خانگي يك اقدام بسيار خوبي است كه بانوان توانمند و نيازمند بسياري مي‌توانند از طريق آن جذب بازاركار شوند.

 


وي با بيان اين‌كه تمامي اختلافات و تفكرات غلط و كارهاي خلاف در جامعه، عمدتا به خاطر بيكاري انجام مي‌گيرد، افزود: ما با ايجاد اشتغال مي‌توانيم اين عوامل را به حداقل برسانيم.

 


بر اساس اين گزارش، كارفرماي طرح ملي توسعه مشاغل خانگي، معاونت توسعه كارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و مجري ستادي آن معاونت آموزشي و كارآفريني جهاد دانشگاهي و همچنين ناظر ستادي آن دبيرخانه ستاد ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي بوده و مجريان استاني نيز واحدهاي استاني جهاد دانشگاهي هستند.

 


طرح مطالعات، ساماندهي، بررسي، استعدادسنجي، توانمندسازي و اتصال به بازار ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر از متقاضيان راه اندازي مشاغل خانگي در ۳۱ استان كشور از جمله آذربايجان شرقي بر اساس الگوي طرح توسعه مشاغل خانگي توسط جهاددانشگاهي اجرا مي‌شود.

 


اين طرح در سطح استان آذربايجان شرقي به تعداد 3000 نفر از متقاضيان مشاغل خانگي اجرا مي‌شود و متقاضيان جهت كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به سايت www.inhb.ir مراجعه كنند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳ مرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۴:۲۱:۱۵ توسط:ادمين موضوع: نظرات (0)